Over mijn blog

In april 2013 ben ik een blog gestart. Ik hield als kind al van schrijven en toen ik blogs ontdekte werd ik meteen enthousiast: dit wil ik ook! Sinds die tijd heb ik on and off artikelen geschreven op deze site. Vooral in 2015 en 2016 was ik erg actief. In 2018 merkte ik dat ik er tijd meer voor had, toen ben ik officieel gestopt. Echter bleef het kriebelen en besloot ik eind 2021 om het toch weer op te pakken, maar dan wel op een manier die bij mij past. 

2013 was het jaar dat ik van de basisschool naar de middelbare school ging. Ik had extra lang zomervakantie en ik verveelde me. Ik had voor Daphsbeautyblog al wel eens blogs gehad maar ik was tot toen alle wachtwoorden vergeten, of ik hield alle informatie uit een artikel van een andere site. Na ongeveer één jaar begon Daphsbeautyblog erg te groeien. Ik had toen ongeveer 30 volgers en ik vond de naam niet meer leuk. Ik besloot de naam te veranderen naar Lovely Beauty Dreams. In januari 2015 besloot ik om de overstap van Blogger naar WordPress te maken. Hierdoor is mijn blog iets sneller gegroeid; niet alleen qua bezoekers maar ook qua kwaliteit van de artikelen vind ik zelf.

Na een paar jaar af en toe artikelen plaatsen door drukte heb ik in 2018 besloten om te stoppen. Toch bleef het wel kriebelen en heb ik de afgelopen paar jaar getwijfeld om het weer op te pakken. In oktober 2021 ben ik gaan brainstormen, ik wilde graag weer beginnen maar dan wel op een manier die laat zien wie ik nu ben. Uiteindelijk heb ik besloten om DXPHNE.com te launchen op 01.01.2022. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.