Lifestyle

Roze schoonmaakmiddel: The Pink Stuff The Miracle Cream Cleaner & Multi-Purpose Cleaner review

Op TikTok kun je niet heen om de nieuwste hype onder de schoonmaakmiddelen: de roze producten van The Pink Stuff zijn overal. Ook ik was hier erg benieuwd naar en ondanks dat ik slechts sinds een jaar ‘officieel volwassen’ ben, werd ik er stiekem toch best enthousiast van.

Deze highly wanted schoonmaakmiddelen zijn te koop bij de Wibra en af en toe bij de Action. Aangezien het een echte hype is, zijn de producten vaak ook snel weer uitverkocht. Ik heb bij de Wibra de cream cleaner en de allesreiniger weten te bemachtigen. De producten zitten in vrolijke, roze verpakkingen.

The Pink Stuff Cream Cleaner – 500 ml – €2,95*

De cream cleaner is een schuurmiddel en geschikt voor alle oppervlakken en voorwerpen. Het is een zacht schoonmaakmiddel, maar is toch geschikt om lastige vlekken weg te krijgen. Je brengt het aan met een spons of doek, laat het even intrekken en spoelt het daarna weg met water. Daarna wrijf je het met een schone doek droog. Ik gebruik het zelf het liefst met een spons.

The Pink Stuff multifunctionele reinigingsspray – 750 ml – €3,95*

De allesreiniger is waarschijnlijk het meest veelzijdige product. Ook dit product is zacht genoeg zodat het gebruikt kan worden op alle oppervlakken, maar op hetzelfde moment krachtig genoeg om hardnekkige vlekken weg te krijgen zonder al teveel moeite. Je sprayt de allesreiniger op de oppervlakte en wrijft het vervolgens in met een doek of spons. Daarna spoel je het af en poets je na met een schone doek. Dit product maakt kranen super glanzend, ik ben fan!

Ik vind deze twee producten van The Pink Stuff zeker een aanrader. Met weinig moeite worden oppervlakten super schoon, zelfs vlekken die iets lastiger te verwijderen zijn. Ook ruiken de schoonmaakmiddelen écht fijn: een beetje zoet als snoep, maar niet erg doordringend. Ideaal voor mensen die niet van sterke geuren houden! Daarnaast zijn de schoonmaakmiddelen goed betaalbaar en heb je niet veel product nodig. Zowel de allesreiniger als het schuurmiddel is gemaakt van 99% natuurlijke ingrediënten en daarnaast volledig vegan en cruelty free.

Q: Heb jij de producten van The Pink Stuff al geprobeerd?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.